Eindejaarsfeesten

Kerst 1 nacht

1x  nacht in een dubbele standaard kamer

1x 6gangen avond diner met live concert vanaf 19u dranken inbegrepen of met dranken niet inbegrepen ( aperitief en koffie inbegrepen)

1x Ontbijt met bubbels

Gratis toegang in onze wellness/fitness

 

€110 pp op basis van 2 personen voor 24/12 tot 25/12 met het buffet

€140 pp op basis van 2 personen voor 24/12 tot 25/12 met het menu

€130 vanaf 25/12 tot 26/12 alleen voor het menu

Kerst 2 nachten

Arrangement 2 nachten : 24/12 tot 26/12

2 nachten in een dubble standaard kamer

1x kerstmenu van 6 gangen met live concert vanaf 19u dranken inbegrepen of met dranken niet inbegrepen (aperitief en koffie begrepen)

Gastronomisch 3 gangen menu (begeleid door een live piano concert ) dranken niet inbegrepen

2x Ontbijt met bubbels

Gratis toegang in onze wellness/fitness

Datum van de menu's te bevestigen bij de reservering

 

€190 pp op basis van 2 personen voor het Kerstbuffet

€220 pp op basis van 2 personen voor het Kerstmenu

 

Tussen de feestdagen

Tussen de feestdagen :

Van 26/12 tot 30/12

  • 2 nachten in een dubble standaard kamer
  • 2x Ontbijt met bubbels
  • Gratis ingang in onze wellness/fitness

Prijs : 89€ pp  op basis van 2 personen

Bronze Pack Nieuwjaar

Bronze Pack  190€ pp  obv 2 personen

  • 1 nacht in een 2 persoons kamer 4****
  • Nieuwjaarsbuffet met live muziek
  • Toegang tot alle feestavonden in het hotel (3 verschillende), dranken inbegrepen
  • Brunch van de dag met bubbels vanaf 09u30 (drank inbegrepen)
  • Gratis toegang tot onze wellness/fitness
Silver Pack Nieuwjaar

Silver pack 229€ pp obv 2 personen

  • 1 nacht in een 2 persoons kamer 4****
  • 8 gangen menu met aangepast wijnarrangement inclusief
  • Toegang tot alle feestavonden in het hotel, dranken inbegrepen
  • Brunch van de dag met bubbels vanaf 09u30 (drank inbegrepen)
  • Gratis toegang in onze wellness/fitness
Gold pack Nieuwjaar

 Gold pack 299€ pp obv 2 personen

  • 2 nachten in een comfort kamer ****
  • 8 gangen menu met aangepast wijnarrangement inclusief
  • Toegang tot alle feestavonden in het hotel, dranken inbegrepen
  • Brunch van de dag met bubbels vanaf 09u30 (drank inbegrepen)
  • Gratis toegang tot onze wellness/fitness
  • Menu 3 gangen van het seizoen op 01/01
  • Ontbijt met bubbels 02/01
  • Dinsdag 2 januari om 10 uur (afspraak in de lobby van het hotel), een mooie begeleide wandeling door het bos met een rustplaats.
  • Boswandeling met schnaps op 01/01
Kerst Menu

Kerstmenu 2018/2019

 

Kerst aperitief

***

Langoustine met citrusboter, jonge duivenconfituur en mangochutney.

***

Zoals een cannelloni, bleekselderij, gerookte eendenborst, ganzenlever, champignonmousse, soja vinaigrette.

***

Witvis om en om gebakken , erwten mousseline, gesmolten spek colonnata spek  .

***

Hert met eekhoorntjesbroodkorstje, jus van Banyuls en peperkoek,
gerookte pastinaak mousseline.

***

Zwarte woud gebakje, kersengelei, marshmallow, sorbet, chocolade, meringues.

***

Koffie en gebakje

Menu aan € 85.- pp. incl dranken ( aangepaste wijnen) gevolgd door het musicale groep

Kerst Buffet 24/12

Buffetmenu van 24 kerstavond 2018


Koude vleesgerechten:


Kalkoenrollade met truffelkaas, toast en gekonfijte kwartelmousse, haasterrine met morieljes, soejes met ganzenlever en port gelei, rundercarpaccio met cranberry vinaigrette, regionale charcuterie,  aspic van kwartel, diverse gezouten hapjes

Koude visgerechten :


Bar met oesters en hun bijgerechten, halve kreeft in kruidengelei, huisgerookte zalm, Bellevue-zalm , vismousses en toast, haringkaviaar, diverse visterrines, ananas gevuld met krab, Wrap met zalm en witte kaas

Warme vleesgerechten:

Op lage ° gegaard kalfsvlees met cantharellen, kwartels gevuld met rozijnen, aardappelgratin en zoete aardappelen met gerookte knoflook, hertenbiefstuk en wintergarnituur,  wildstoofschotel ,aardapplekroketten, golden appels met veenbessen

Warme visgerechten:


Grote pan met zeevruchten en saffraan, snijbiet met zeewierboter en garnalen, kabeljauw in truffelkorst, penne gegratineer met schelpjes, waterval van garnalen met pesto, filets van mul net gegaard met witte boter

De desserts:

Gebakjes van onze banketbakker, Catalaanse crème, fruitmousse, kerststronk, ijskar, verse fruitspies, marshmallow, chocoladefontein, taartjes, kaasplank met suikerbrood en Luikse siroop .......

Velouté met wilde paddestoelen en spek ............. gevulde kalkoen in de zaal versneden .

 

 Buffet aan 55 euros pp zonder dranken met concert Live

Aperitief en koffie bergrepen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsmenu

 

Nieuwjaarsmenu 2018/2019

 

Het aperitief van oudejaarsavond

***

Krokant kwarteleitje, dunne yuzu-krabtaart.

***

Bladerdeeg  van ganzenlever en gekonfijte appels, crumble, jonge scheuten en oude balsamico.

***

Haantje  gesauteerd in boter, rode biet, zwarte bessengelei.

***

De truffel in verschillende proeverijen.

***

Het iced gin-tonic tussendoortje.

***

Melk - kalfskroon, geglazuurde butternut-blokjes, romig bintje, gegrild sucrine, jus van tonkabonen.

 ***

Bleu d'Auvergne, perentartaar met extra virgine olie, geroosterde amandelen.

***

Kokosnootwolk, ananas, verse munt, Piña colada-ijs, gedehydrateerde vruchten.

***

Koffie en snoep

Menu aan € 125.- pp. incl dranken (aangepaste wijnen) in het restaurant vergezeld met het orkest « The Detain »

Gratis toegang tot het concert in het hotel vanaf 23h00.

Kerst Brunch 25/12

Kerstbrunch 25/12/2018 tot 45 € pp

 

 

De aarde

 

De zee

 

Hoofdgerechten

 

Nagerechten

 

Ganzenlever met speculaas

 

Wilde gerookte zalm

 

Konijnenbout met pruimen en wohrmann-bier

 

Appelflap met kaneelijs

 

Assortiment van eendenborst,
geconfijte kweepeer

 

Hummus en tapenades en auberginekaviaar, grissini

 

 Kabeljauw in dragon korst

 

Assortiment mini-taartjes

 

 

De prachtige terrines van Aubel en chutney.

 

holle oesters uit Zeeland, beboterd roggebrood

 

Aardappelgratin met truffel

chocoladefontein, spiesjes van fruit en marshmallows

 

Rundercarpaccio, mayonaise met tartuffata.

 

tijgergarnalen
met rode pesto en verse basilicum

 

Halve peren met veenbessen.

 

Verse fruitsalade,
pisang

 

 

beleg uit de Ardennen, gerookt wild.

 

Gemarineerde zalm in kruidensaus, tarama.

 

Amandel kroketjes

 

Tiramisu met speculaas
En amaretto.

 

Wrap met kwartel  en oude basilicum

 

Tartaar van rode tonijn , wakame en sesam

 

 

Tongrolletjes met rivierkreeft

 

Streekkazen met Luikse siroop

 

Pastasalade met gele gevogelte , room van zongedroogde tomaten.

 

Céviche van kabeljauw, groentenmousseline

 

Ravioli van zwezeriken en een creme van boschampignons

 

Mignardises van onze bakker

 

 

Assortimenten zee-verrines en gelei

 

Kwartels met gele wijn en druiven.

 

 

 

pastasalade met krab en granny-appel.

 

 

 

Grootmoeders

Groenten stoofpotje

 

 

 

 

 

 

Soep: crème van boschampignons en Boursin.
Show cooking: gevulde kalkoen met kerstwijnsaus

En niet te vergeten , onze kerststronk

Nieuwjaar Buffet

Buffet van de oudejaarsavond 31/12/2018 tot 105 € pp

 

De aarde

 

De zee

 

Hoofdgerechten

 

Nagerechten

 

Eendenpaté met pistachenoot en witte prot

 

 

Taboulé met frisheid van de zee, multikleuren paprika's.

 

Gestoofde everzwijnen en hert op ardeense wijze boshazen.

 

Catalaanse crème en panna cotta met twee sauzen

 

kwartelpaté , peperkoek en vijgenchutney

 

Baby ananas gevuld met
citroenmayonaise en krab

 

Eendenbout , confit met geflambeerde perziken.

 

Regionale kaasassortimenten

 

wrap met gerookte kalkoen  , rucola en
verse kaas met truffels

 

Canadese kreeft in Bellevue , gelei met tomaten en kruiden

 

Witvis gegrild op een groentebed, saffraanroomsaus

 

Mini-citroentaartjes.

 

Carpaccio van Holstein-rundvlees, oude balsamico, vijgen

 

 oesters en schaaldieren uit Zeeland.

 

Kalfsvlees in dragon korst

 

Assortiment van onze banketbakker

 

Eendenfondant op kweepeer confit.

 

Bellevue zalm en Gambas waterval

 

Zalmcannelloni met witte botersaus

 

Verse fruitsalade met passoa.

 

Tartaar van rundvlees en ganzenlever, gedroogde tomaten.

 

Zeebrasem tartaar met Aziatische kruidens

 

Gekonfijte aardappelen.

 

Kaneelchurros met kaneel en vanille-ijs

 

 

Profiterollen gevuld met ganzenlever port gelei.

 

Gefrituurde scampi met rode pesto, penne en groenten.

 

Gestoofde minigroenten

 

Mini kerststronk en  mini dessert

 

 

Rillettes van vis en verschillende tapenades

 

Ravioli van kwartels met cantharellen

 

 

 

 

Gestoofde rode kool met appels.

 

 

 

 

 

 

Soep: kreeft cappuccino, peterselie coulis.
Show cooking: schnitsel van ganzenlever op peperkoek en gekarameliseerde appels.


                             Om middernacht, nieuwjaarsgebak !.

Newjaar Brunch

Brunch nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsbrunch 01/01/2019 tot 45 € pp

 

De aarde

 

De zee

 

Hoofdgerechten

 

Nagerechten

 

Perigord-salade, eenden spiermaag, eendenborst, vijgen

 

Zalmtartaar en st jacobsvlees met exotisch fruit.

 

Fondant van gevogelte gevuld met eekhoorntjesbrood.

 

Assortiment mini desserts van het jaar

 

Wrap met truffelcrème, ganda ham, rucola.

 

Perziken met zeevruchten , zoete citroenmayonaise.

 

Filets van rode poon op bed van geroosterde groenten.

 

Mini saint-honoré

 

 

 

Salers beef carpaccio, vinaigrette met mosterd van Meaux.

 

Tomaat met garnalen  , dille en kervel.

 

Blanquette van kalfsvlees op smaak gebracht met truffel.

 

Mousse van passievrucht met knapperige chocolade knikkers.

 

Eendenlever  gestoofd met vlierbessen.

 

Halve kreeften in Bellevue, whisky-cocktailsaus.

 

De traditionele zuurkoolschotel

 

Assortiment ijs en toebehoren

 

 

Kleine taart met zout en fondantuien.

 

 

Tarwensalade, gerookte paling  met verse kruiden.

 

Mini-burgers Rossini-stijl met frietjes.

 

Fruitsalade doordrenkt met munt
schilfers van meringues

 

Gougère gevuld met kwartelmousse, fruitgelei.

 

Met beukenhout gerookte zalm

 

Gratin van vergeten groenten.

 

Farandole van soesjes, chocoladesaus en vanille-ijs

 

Terrine en paté uit Aubel.

 

Waterval van oesters en kreeftachtigen en dressings

 

Aardappelpannenkoekjes met Herve-boter.

 

Kaasschotel, gedroogd fruit en Lukse siroop

 

 

De hele zalm in Bellevue

 

Gegrilde trip en gestoofde peren met steranijs.

 

 

 

 

Rundergebraad  met  sjalotjesaus.

 


Soep: roomsoep van schorseneer, verkruimeld gerookt everzwijn.
show cooking : maak je eigen roerei: truffel, gerookte zalm, boschampignons.

Zuurkoolschotel Royal

01/01/2019 Zuurkoolschotel Royal

Kom onze heerlijke ‘’Choucroute royal’’ proeven tijdens de gehele 1ste week van januari

€19.50 pp met een glaasje jenever aangeboden