Van der Valk Congrès Hotel Liège

Eten en drinken
Kleine hapjes & aperitiefglaasjes

Koude of warme voorgerechten (ca. 5 per persoon)                          8€/ persoon

Warm:

  • Minikrokettten met gerookte zalm en kruiden
  • Minikroketten met Parmaham en puree van gedroogde tomaten
  • Minikoninginnehapjes
  • Scampi met Thaïse kokosmelk
  • Warme mini-geitenkaasjes en Serrano

Soepen:

  • Bisque van vis
  • Seizoensvelouté
  • Gazpacho

Koud: 

  • Spies van tomaat-mozzarella met basilicum
  • Tartaar van tonijn, espuma met curry
  • Pannacotta met ganzenlever en portogelei
  • Rollade van zalm met witte kaas en kruiden
  • Carpaccio van St-Jacques en rode bieten

Aperitiefglaasjes:

  • Chinese gerechtjes en zoetzure saus (8 stuks) 3€/glas
  • Schotel van rauwe groenten en cocktailsaus 8€
  • Schotel van tortillachips en zoetzure saus 10€
  • Bitterballen (gehaktballen) en mosterdsaus (8 stuks) 8€