Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Het Congreshotel Luik biedt een brasserie en een restaurant dat u 7 dagen per week van 12.00 tot 23.00 uur doorlopend verwelkomt. Daarnaast bent u van harte welkom voor een ontbijt. Wij bieden u het hele jaar door een degustatiemenu aan, evenals verschillende suggesties tijdens de seizoenen. U kunt uw diner ook op uw kamer laten serveren.

Onze brasserie beschikt over een terras op het zuiden en is elke dag geopend. U kunt er terecht voor een rijk en gevarieerd menu met internationale smaken. Onze keuken biedt authentieke en smaakvolle gerechten in een ontspannen omgeving, de ideale plek voor uw gastronomische avond. De chef nodigt u uit om zijn suggestiemenu met drie seizoensgerechten te ontdekken. Het menu verandert om de drie weken. Bel ons gerust voor meer informatie hierover. Voor alle reserveringen: reception@hotelliege.eu

Italiaanse Corner

Italiaans happen

De Italian Corner bevindt zich op de eerste verdieping van ons etablissement en is gemakkelijk bereikbaar via de houten trap naast de bar.

Open op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf september 2021

Bar hotel

SKY-BAR

Hapjes en drankjes met uitzicht

Kom drinken met vrienden en geniet van een adembenemend uitzicht op Luik. Veel plezier met collega's tijdens of na het werk met een klein voorgerecht? Onze Sky Bar is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur.

Gevarieerde cocktails, wijn- en champagnebar evenals fingerfood staan tot uw beschikking!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten