Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Bij Van der Valk Hotel Liège Congres kunt u 7 dagen per week van 12.00 tot 23.00 genieten in restaurant Le W. Daarnaast bent u hier van harte welkom voor een ontbijt. Wij bieden u het hele jaar door een degustatiemenu aan, evenals verschillende suggesties tijdens de seizoenen. U kunt uw diner ook op uw kamer laten serveren.

Onze brasserie beschikt over een terras op het zuiden en is elke dag geopend. U kunt er terecht voor een rijk en gevarieerd menu met internationale smaken. Onze keuken biedt authentieke en smaakvolle gerechten in een ontspannen omgeving, de ideale plek voor uw gastronomische avond. De chef nodigt u uit om zijn suggestiemenu met drie seizoensgerechten te ontdekken. Het menu verandert om de drie weken. 

Italiaanse Corner

Italiaans genieten

De Italian Corner bevindt zich op de eerste verdieping van ons hotel en is gemakkelijk bereikbaar via de houten trap naast de bar.

Genieten van ons heerlijke Italiaanse eten kan op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Kom drinken met vrienden of familie en geniet van een adembenemend uitzicht op Luik. Gevarieerde cocktails, wijn- en champagnebar evenals fingerfood staan tot uw beschikking!

Onze Sky Bar is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten