Een stevig ontbijtbuffet in Luik

Het valt niet te ontkennen dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. En een ontbijtbuffet is ongetwijfeld de beste manier om de dag te beginnen.

Ontbijtbuffet in Luik in een magische omgeving

Op zoek naar een plek om te genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in Luik? Zoek dan niet verder, je hebt het gevonden. Van maandag tot zondag, tussen 06:30 en 11:00 uur, heet ons restaurant u welkom voor het ontbijt.

Een unieke omgeving, ideaal gelegen in het hart van de Cité Ardente. Ons restaurant is gelegen aan de oevers van de Maas, wat een gevoel van sereniteit biedt terwijl het in het hart van de stad is. Op een steenworp afstand van het hotel vindt u ook het Parc de la Boverie, waar u na uw heerlijke ontbijt een kleine digestieve wandeling kunt maken.

Een ontbijtbuffet in Luik: een verscheidenheid aan lekkernijen

Bij Van der Valk Hotel Liège Congrès is de eerste maaltijd van de dag geen grap. Het ontbijtbuffet in Luik is ideaal voor diverse genoegens in de ochtend. Of u nu van zoet of hartig houdt, u vindt er een ruime keuze aan gerechten. Zalm, vleeswaren, maar ook lokaal geproduceerd gebak en beleg maken deel uit van ons buffet. U vindt er ook verschillende traditionele warme gerechten voor een Engels ontbijt gemaakt in Luik.

Ons ontbijtbuffet in Luik staat open voor iedereen

U weet het misschien niet, maar ons ontbijtbuffet is voor iedereen toegankelijk. Hotelbewoners of niet. Of u nu geniet van een familiemoment of een zakelijke bijeenkomst, wij ontvangen u graag voor dit speciale moment van de dag.

Het ontbijtbuffet is beschikbaar voor 23€.

Informatie en reservering:
+32 4 244 12 00
reception@hotelliege.eu