Een seminar organiseren in Luik: Van der Valk Congrès Hôtel is de ideale locatie

Organiseert u een seminarie in Luik en bent u op zoek naar de ideale locatie in het hart van de Cité Ardente? Dan hebt u het gevonden! Een ideale locatie, moderne faciliteiten en vooral een team dat zich inzet voor het succes van uw evenement. Wat ook de omvang van uw evenement is, van een kleine vergadering tot een groot seminarie, ons team zal er alles aan doen om u tevreden te stellen.

Een seminarie organiseren in Luik: het belang van een vlotte bereikbaarheid

Ons hotel is strategisch gelegen in het hart van Luik en biedt een optimale bereikbaarheid voor al uw deelnemers. Met het openbaar vervoer of met de auto, u vindt gemakkelijk uw weg naar ons etablissement. Bovendien maakt onze ruime parking uw aankomst zo gemakkelijk mogelijk, zodat u niet hoeft te parkeren.

Zalen naar wens

Hoe groot je groep ook is, wij hebben de juiste ruimte voor je. Kies uit verschillende vergaderzalen die geschikt zijn voor groepen van 2 tot 200 personen. Of je nu een kleine brainstormsessie plant of een grootschalig seminar, onze flexibele faciliteiten passen zich aan je specifieke behoeften aan.

Maatwerk en catering

Omdat elk evenement uniek is, begrijpen we het belang van maatwerk. Ons ervaren team werkt nauw met je samen om een evenement te creëren dat 100% jouw visie weerspiegelt. Bovendien bieden we een reeks cateringoplossingen die passen bij de culinaire voorkeuren van je gasten. Van koffiepauzes voor fijnproevers tot volledige maaltijden, onze cateringservice zal elke smaakpapil tevreden stellen.

Kortom, als u op zoek bent naar de perfecte plaats voor een seminarie in Luik, dan is het Van der Valk Congrès Hôtel het adres bij uitstek. Dankzij de toegankelijkheid, de keuze aan zalen en het streven naar klanttevredenheid, staan wij klaar om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een seminar te plannen dat een blijvende indruk zal achterlaten bij alle deelnemers.

Geïnteresseerd om uw seminar of vergadering bij ons te houden? Neem contact op met ons verkoopteam via sales@hotelliege.eu of op +32 4 244 12 00