Buffet à la carte

Geniet van een heerlijk à la carte buffet na uw evenement of vergadering in een van de zalen van Hotel Liège Congres. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wij bieden verschillende buffetvoorstellen:

  • Buffet met 5 koude gerechten, 2 warme gerechten, 3 warme bijgerechten en 3 desserts: vanaf €30 p.p.
  • Buffet van 6 koude gerechten, 3 warme gerechten, 4 warme bijgerechten en 4 desserts: vanaf €35 p.p.
  • Buffet 8 koude schotels, 5 warme schotels, 6 warme bijgerechten en 5 desserts: vanaf €45 p.p.
  • Buffet 15 koude gerechten/8 warme gerechten/8 warme bijgerechten/6 desserts: vanaf €50 p.p.
  • Al onze buffetten zijn inclusief specerijen, een saladebar, dressings, brood en boter

Wij maken alle buffetten voor een minimum van 30 deelnemers. Bekijk hieronder de verschillende gerechten die Hotel Liège Congres aanbiedt.

Koude visgerechten
  • Gerookte zalm met specerijen
  • Bellevue zalm
  • Tomaten met grijze garnalen
  • Gerookte vis
  • Trio van gamba's met pesto (+ €2 p.p.)
  • Terrine van vis
  • Langoustine met kruidenmayonaise (+ €5 p.p.)
  • Oesters (3 stuks p.p.)
  • Oesters, kreeft, langoustines en schaaldieren (+ €15 p.p.)
  • Coquilles in ceviche (+ €5 p.p.)
  • Sushi/Maki
Warme visgerechten
  • Oostendse vis gratin
  • Gegrilde zeebrasem
  • Rode mul filets met vierge olie en geraspte venkel
  • Zalmsteak met witte boter, tomaat en dragon
  • Kabeljauw met kokosbonen, paprika en chorizo
  • Papillote van vis van de dag met groenten
  • Thaise viscurry van de dag
  • Paëlla met schaaldieren
Koude vleesgerechten
  • Rundercarpaccio met parmezaan
  • Serranoham en meloen of watermeloen met sesamgrissini (afhankelijk van het seizoen)
  • Ham op het bot
  • Assortiment van 3 worsten
  • Paté en croûte en gekonfijte ui
  • Mortadella
  • Assortiment van mini bloedworstjes
  • Rosbief
  • Vitello tonnato (+ €2 p.p.)
  • Eendenmousse met port
Warme vleesgerechten
  • Lamskonfijt op een bedje van zoete aardappel (+ €3 p.p.)
  • Gebraden kalkoen met champignons
  • Kip met citroen en olijven
  • Saltimbocca van kalfsfontina met salie (+ €2 p.p.)
  • Speenvarken met bonenkruid, honing en mosterdsaus
  • Luikse gehaktbal
  • Chili con carne
  • Waterzooi van gevogelte à la Hoegaarden
  • Pikante Thaise curry
  • Traditionele lasagne
Vegetarische gerechten
  • Penne met groenten
  • Cannelloni met spinazie en ricotta
  • Seizoensgebonden risotto
  • Groentenlasagne
  • Gewokte groenten

 

Bijgerechten
  • Gratin dauphinois of truffel (+ €1 p.p.)
  • Appels met amandelen
  • Appels met kruiden
  • Broccoli met sesamolie
  • Bechamel bloemkool
  • Geglaceerde groenten
  • Gestoofde witlof
  • Aubergine kaviaar
  • Kantonese rijst
  • Gebakken champignons van het seizoen
  • Bonen en uien met mosterdvinaigrette
  • Rode kool met appel
  • Aardappelpuree
Nagerechten
  • Kaasplank
  • IJshoekje
  • Assortiment gemaakt in de VS (brownies, donuts, muffins)
  • Panna cotta met fruitcoulis van het moment
  • Fruitsalade
  • Assortiment bitterkoekjes
  • Bavarois
  • Assortiment van javaanse tiramisu/misérable
  • Taarten van het moment
  • Duo van chocolademousse
  • Taart of pièce montée gekozen door onze patissier, afhankelijk van het aantal gasten (op aanvraag)
Partykraam als aanvulling op een menu of buffet

Hartig:

  • Hamburgerstand met hamburgers, brood, sausjes en specerijen (2 hamburgers p.p.): vanaf €12 p.p.
  • Pasta kraam met bolognese-, carbonara- of 4-kazensaus: vanaf €11 p.p.
  • Kaaskraam met salade en brood: vanaf €15 p.p.
  • Uiensoep, croutons en kaaskraam: vanaf €5 p.p.

Zoet:

  • Klassieke dessertkraam met chocolademousse, fruitsalade, bavarois en taartjes: vanaf €6 p.p.
  • Gastronomische dessertkraam met warme chocolade profiteroles, tiramisu, kaas, crème brûlée, chocolade fontein met fruit- en marshmallowspiesje en een assortiment taarten: vanaf €12 p.p.
  • Mignardises kraam met mini zoete hapjes (5 soorten): vanaf €8 p.p.