buffet "à la carte"
We realiseren alle buffetten voor een minimum van 30 deelnemers.
Alle gerechten kunnen worden gewijzigd.
Met de keuzes:
Buffet 5 koude schotels / 2 warme schotels / 2 groenten / 1 zetmeel / 1 saus / 3 desserts
€ 30 pp
Buffet 6 koude schotels / 3 warme schotels / 2 groenten / 2 zetmeelachtige voedsel / sausen / 4 desserts
35 € pp
Buffet 8 koude gerechten / 5 warme gerechten / 4 groenten / 4 zetmeelrijke voedingsmiddelen / sauzen / 5 desserts
45 € pp
Buffet 15 koude schotels / 8 warme schotels / 3 groenten / 3 zetmeel / sausen / 6 desserts
50 € pp
Al onze buffetten worden vergezeld door saladebar, vinaigrettes, brood en boter
Remoulade en kappertjes van gerookte zalm
Zalm Bellevue
Tomaten met roze garnalen
Gerookte forel
Waaier van garnalen met pesto + 2 €
Gemarineerd ansjovisduo met knoflook en kruiden
Terrine van vis en groenten
Tonijn perziken
Krab en langoustine tang + 5 €
Tomaten met garnalen + 5 €
Oesters uit Zeeland + 4 €
Vleeskuikens: oesters, Spaanse mosselen, mosselen, schelpen, messen, wulken + 6 €
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas
Serranoham met meloen en sesamgrisini
Ham op het bot
Worst van Parijs
Rozet van Lyon
Pastei en ui confit
Kipfilet met kruiden Pancetta en rucola
Assortiment mini-worsten en compote
Rosbeef met peper
Bevroren kip met zuiderse groenten
Vitelo tonnato + 2 €
Duck en confit
Lammuis confit op zoete aardappel bed (+ 3 €)
Gebraden kalkoen met boschampignons
Kip Paupiette-crème met estragon
Kip met citroen en olijven
Geroosterd varkensvlees met sjalotjesaus
Plakje kalfsvlees op zijn bed van ratatouille (+ 2 €)
Pure varkenshaas met Dijonnaise-saus
Saltimboca op zijn tomatencoulis (+ 2 €)
Luikse gehaktballen
Kipfajita's
waterzooi op de Hoegaarden
Lamsbout met pruimen
Kip met kokosmelk
Traditionele lasagne
Suggestie van de chef
Zeebrasem met groenten en saffraanroom
Mul filets
Zalmlapje vlees met crème van waterkers
Kabeljauw met kreeftensaus
Bouillabaisse zoals in Marseille
Ziletilet en zalm met fijne champagnesaus
Dagelijkse viscurry
Dim sum-stoom
Zeemosselen (in het seizoen)
Kreeft ravioli (+ 2 €)
paella
Suggestie van de chef-kok
Penne met groenten
Cannelloni met ricotta en spinazie
Paddestoelrisotto
Lasagne in groen of zalm
Wok van groenten
Gratin dauphinois, Provençaals, truffel (+ 1 € pp)
Amandine appels
Macaroni-appels
Kruiden appels
Broccoli met witte saus
Bechamel bloemkool
Bevroren groenten
Gegratineerde witloof
Aubergine met knoflook
Rijst met groenten
Gebakken van grootmoeder
Rode kool met appels
Aardappelpuree of groenten
Sauzen (Bearnaise, aartshertog, peper, tomaten, boter, ...)
Kaasplateau
Ijs
Assortiment van USA (brownies, donuts, muffin)
Panna cotta (3 smaken)
Fruitsalade
Assortiment van bitterkoekjes
Bavarian
pies
Fruitspiesjes en chocoladefontein (+ 3 €)
Chocolademousse, aardbei, vanille
Montée-stuk (in plaats van desserts):
In ijs:
+ 5 € / persoon voor 1 smaak / + 6 € voor 2 smaken
Biscuit met seizoensfruit + 4 € / persoon
Een speciale bestelling? Onze banketbakker staat tot uw beschikking