Buffetten

buffet "à la carte"

We realiseren alle buffetten voor een minimum van 30 deelnemers.

Alle gerechten kunnen worden gewijzigd.

Met de keuzes:

Buffet 5 koude schotels / 2 warme schotels / 2 groenten / 1 zetmeel / 1 saus / 3 desserts

€ 30 pp

Buffet 6 koude schotels / 3 warme schotels / 2 groenten / 2 zetmeelachtige voedsel / sausen / 4 desserts

35 € pp

Buffet 8 koude gerechten / 5 warme gerechten / 4 groenten / 4 zetmeelrijke voedingsmiddelen / sauzen / 5 desserts

45 € pp

Buffet 15 koude schotels / 8 warme schotels / 3 groenten / 3 zetmeel / sausen / 6 desserts

50 € pp

Al onze buffetten worden vergezeld door  saladebar, vinaigrettes, brood en boter

 

Koude visgerechten

Remoulade en kappertjes van gerookte zalm

Zalm Bellevue

Tomaten met roze garnalen

Gerookte forel

Waaier van garnalen met pesto + 2 €

Gemarineerd ansjovisduo met knoflook en kruiden

Terrine van vis en groenten

Tonijn perziken

Krab en langoustine tang + 5 €

Tomaten met garnalen + 5 €

Oesters uit Zeeland + 4 €

Vleeskuikens: oesters, Spaanse mosselen, mosselen, schelpen, messen, wulken + 6 €

Koude vleesgerechten

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas

Serranoham met meloen en sesamgrisini

Ham op het bot

Worst van Parijs

Rozet van Lyon

 Pastei en ui confit

Kipfilet met kruiden Pancetta en rucola

Assortiment mini-worsten en compote

Rosbeef met peper

Bevroren kip met zuiderse groenten

Vitelo tonnato + 2 €

Duck en confit

Warme vleesgerecht

Lammuis confit op zoete aardappel bed (+ 3 €)

Gebraden kalkoen met boschampignons

Kip Paupiette-crème met estragon

Kip met citroen en olijven

Geroosterd varkensvlees met sjalotjesaus

Plakje kalfsvlees op zijn bed van ratatouille (+ 2 €)

Pure varkenshaas met Dijonnaise-saus

Saltimboca op zijn tomatencoulis (+ 2 €)

Luikse gehaktballen

Kipfajita's

waterzooi op de Hoegaarden

Lamsbout met pruimen

Kip met kokosmelk

Traditionele lasagne

Suggestie van de chef

Warme visgerechten

Zeebrasem  met groenten en saffraanroom

Mul filets

Zalmlapje vlees met crème van waterkers

Kabeljauw met kreeftensaus

Bouillabaisse zoals in Marseille

Ziletilet en zalm met fijne champagnesaus

Dagelijkse viscurry

Dim sum-stoom

Zeemosselen (in het seizoen)

Kreeft ravioli (+ 2 €)

paella

Suggestie van de chef-kok

 

Vegetarisch

 Penne met groenten

Cannelloni met ricotta en spinazie

Paddestoelrisotto

Lasagne in groen of zalm

Wok van groenten

 

Warme begeleidingen

Gratin dauphinois, Provençaals, truffel (+ 1 € pp)

Amandine appels

Macaroni-appels

Kruiden appels

Broccoli met witte saus

Bechamel bloemkool

Bevroren groenten

Gegratineerde witloof

Aubergine met knoflook

Rijst met groenten

Gebakken van grootmoeder

Rode kool met appels

 Aardappelpuree of groenten

Sauzen (Bearnaise, aartshertog, peper, tomaten, boter, ...)

Desserts

Kaasplateau

Ijs

Assortiment van USA (brownies, donuts, muffin)

Panna cotta (3 smaken)

Fruitsalade

Assortiment van bitterkoekjes

Bavarian

pies

Fruitspiesjes en chocoladefontein (+ 3 €)

Chocolademousse, aardbei, vanille

Montée-stuk (in plaats van desserts):

In ijs:

+ 5 € / persoon voor 1 smaak / + 6 € voor 2 smaken

Biscuit met seizoensfruit + 4 € / persoon

Een speciale bestelling? Onze banketbakker staat tot uw beschikking