Eten en drinken

Stel uw eigen menu samen

Stel zelf uw menu 3-diensten samen op basis van ons 2-menutype.

We accepteren maximaal 2 verschillende keuzes per groep

"Goumet "menu : Een voorgerecht / hoofdgerecht / dessert van 35 €

"Prestige"menu : Een voorgerecht / hoofdgerecht / dessert van 40 € 

 

 

Koude voorgerechten

Koude voorgerecht van "gourmet" menu : 

Limousin-rundercarpaccio, oude balsamico, rucola en granada

Zalmcarpaccio met limoen, zware room en haringkuit

Klein stukje visterrine, waterkerscoulis

Supplement Sorbet : 3 € pp naar keuze 

Peer, framboos, citroen, lycheesorbet

Koude voorgerecht van "prestige" menu : 

Plakje ganzenlever, seizoenschutney, mesclun en briochebrood

Aziatische tonijntartaar met aroma's

Perigordsalade, foie gras, gerookte eendenborst, fig. Confit

Supplement Sorbet : 4 € pp

 Perensensorbet met likeur, framboos met likeur, citroen met likeur

 

Warme voorgerechten

Warme voorgerecht van "gourmet "menu : 

Cassette van scampi met groenten en bisque light cream

Romige risotto met paddenstoelen of asperges (afhankelijk van het seizoen) en Serranoham

Eend en oranje ravioli

Supplement soepen: € 3,50 pp

Room van asperges (in het seizoen)

Champignonsoep

Crème van bloemkool

Room van tomaten

minestrone

 

 

Warme voorgerecht van " prestige" menu : 

 Cassette van St-Jacques met kruiden en gevallen prei

 Halve kreeft gegrild met knoflookboter op zijn saladebed (+ 8 €)

Krokante ganzenlever en appels, calvadosap

Gebakken zwezerik, peterselieolie en butternutcrème

Supplement soepen: € 3,50 pp

Room van asperges (in het seizoen)

Champignonsoep

Bisque-crème

 

 

Hoofdgerecht

De hoofdgerecht van "gourmet" menu : 

Magret van canette, zoete aardappel puree met gember

Ballotine gevogelte gevuld met groenten, tartufata saus en macaroon appel

Pure varkenshaas met Ardense ham en abdijbierensaus, broccoli-gratin

Kabeljauw in dragon korst, gepureerde olijven, groenten van de dag

Middengekookte zalmsteak, zuidelijk groentetaartje, hertogin en curryroom

Cannelloni-ricotta en spinazie

De seizoenssuggestie van onze chef

De hoofdgerecht van "prestige" menu : 

Confit lamb mouse zoete aardappelpuree, geglaceerde rapen en sap met tijmaroma

De gele Normandische saus van gevogelte, aardappelgratin, jonge groenten

Kalfshaas met bos, aardappelpannekoek en smeltende wortelen

Filets van staaf met maagdelijke olie, aardappels, arugula en parmezaanse kaas

Filet van rode mul en tagliatelle met olijven en artisjok

Risotto van courgette, mascarpone, cherrytomaatjes en gegrilde tofu

Suggestie van het seizoen van de chef

Desserts

desserts van "gourmet"menu : 

Het kaasduo uit de regio, Luikse siroop en briochebrood

Warme appeltaart met kaneelijs

de tiramisu

Iced soesjes en warme chocolademelk

De koepel van chocola en vanillecrème

De koepel met rood fruit en seizoensfruit

De koepel met citroen en seizoensfruit

desserts van "prestige" menu : 

St-Marcelin op warme toast met lavendelhoning

De charlottine met rood fruit

Chocolade fondant en vanille-ijs

De crème brûlée met de parfum van het moment

Bladerdeeg peer en chocolade

Genoese cake en fruit (min 12 personen)

Het traditionele ijs- of biscuitgebak + 4 € (min. 12 personen)