Gastronomisch menu

Stel uw eigen menu samen uit onze voorstellen.
Gastronomisch menu: 35 € voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Identieke keuze van menu voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Koude voorgerechten
  • Carpaccio van Limousin Rundvlees
  • Carpaccio van zalm met limoen, dikke room en haringkuit
  • Klein stukje vis terrine, waterkers coulis
Warme voorgerechten
  • Scampi's met groenten en lichte room met bisque.
  • Romige risotto met champignons of asperges (afhankelijk van het seizoen) en Serranoham
  • Cannelloni van zalm Florentijnse stijl
  • Warm voorgerecht geïnspireerd door de chef, afhankelijk van het seizoen
Hoofdgerecht
  • Eendenborst met sinaasappelsaus en jonge oigons a la plancha
  • Ballotine van gevogelte gevuld met champignons, kalfsjus met kruiden en geglaceerde groenten
  • Iberische pruim en tagliata (gekonfijte rucola en tomaat) gebakken met polenta en sterke jus (10 dagen op voorhand te bestellen)
  • Op de huid gebakken zeebaars met een beurre blanc en dragon saus
  • Halfgare zalmgraat béarnaise en zijn pangebakken Luikse saus
  • Cannelloni ricotta en spinazie, tomatencoulis en parmezaancrème
  • Schotel geïnspireerd door de chef in functie van het seizoen
Nagerechten
  • Het duo van streekkazen, Luikse stroop en briochebrood.
  • De warme appeltaart met kaneelijs.
  • De Tiramisu.
  • De chocolade en vanille room koepel.
  • Rood fruit en seizoensfruit.
  • Citroen en seizoensfruit.
  • Het dessert van de chef, afhankelijk van het seizoen.
Opties
  • hoofdgerecht/dessertmenu: 29€ / persoon
  • voorgerecht/hoofdgerecht menu: 32 / persoon
  • Tweede voorgerecht: 10€ / persoon
  • Kaas: 9€ / persoon
  • Seizoenssoep : 4,5€ / Persoon
  • Trou Normand : 3€ / Persoon
  • Stukje cake (op aanvraag) 

Prestige Menu

Prestige menu: 45 € voorgerecht/hoofdgerecht/dessert.

Identieke keuze van menu voor alle gasten. Alle gerechten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Koude Voorgerechten
  • Plakje foie gras, seizoenschutney en briochebrood.
  • Tartaar van tonijn met gember, koriander en jonge uitjes.
  • Carpaccio van rundvlees met truffel, gedroogde vruchten en balsamico.
  • Koud voorgerecht geïnspireerd door de chef van het seizoen
Warme Voorgerechten
  • sint-jakobsschelp cassolette met fijne kruiden en prei fondue
  • Blokje rode tonijn en halfgare foie gras, salade van groene bonen en citrus-soja vinaigrette
  • Gekonfijte kwartelfilet, aardappelcrème, kruidenolie en knapperig brood
  • warm voorgerecht geïnspireerd door de chef naargelang het seizoen
Hoofdgerechten
  • Lamskonfijt, zoete aardappelpuree, geglaceerde raapjes en thijmsap
  • Suprême van geel gevogelte, saus van morieljes en gele wijn, aardappelpannenkoek en gestoofd witloof
  • Kalfsfilet Fontina, Parmaham, cannelonni en marsala jus
  • Kabeljauwfilet in vierge olie, gegrilde aardappelen en piperade
  • Rode filet en groenten in tagliatelle met artisjokcrème en sinaasappel- en gembermousseline
    Risotto met courgettes, mascarpone en kerstomaatjes
  • Schotel geïnspireerd door de chef in functie van het seizoen
Nagerechten
  • Bordje met 4 Belgische kazen, Luikse siroop en briochebrood.
  • Chocoladefondant met een bolletje vanille-ijs.
  • Crème brûlée met de smaak van het moment.
  • Dessert geïnspireerd door het seizoen van de chef.
  • Stuk cake (tegen betaling)

Een speciale bestelling? Onze banketbakker staat tot uw dienst!

Opties
  • Hoofdgerecht/dessertmenu: 36€ / Persoon
  • Voorgerecht/schotelmenu: 40€ / Persoon
  • Tweede voorgerecht : 12€ / Persoon
  • Kaas : 9€ / Persoon
  • Seizoenssoep : 4,5€ / Persoon
  • Trou Normand met likeur : 4€ / Persoon
  • Stuk cake (op verzoek)