ZENAO - WELLNESS & BEAUTY CENTRUM

Kom genieten bij beauty- en wellnesscentrum ZENAO in Van der Valk Hotel Liège Congres. Een ruimte geheel gewijd aan de verzorging van lichaam en geest, gecombineerd met zintuiglijke reizen, massagekunsten en persoonlijk advies.

ZENAO werkt samen met merken als Sultane de Saba, Ange Nature, Vani-T en Jolicils. Hierdoor kunnen wij u een breed scala aan behandelingen aanbieden: gezichtsverzorging, harsen, oogschoonheid, hand- en voetschoonheid, semi-permanente manicure, lichaamsmassages, lokale massage en spray-tan.

Alles is voorzien voor uw ontspanning en welzijn. Een kleine bonus: de toegang tot de wellnessruimte (binnenzwembad, sauna, sauna infrarood, bubbelbad en buitenterras) is gratis voor cliënten van buiten, wanneer een behandeling van minimaal 1 uur wordt geboekt.

Alle behandelingen zijn voor zowel vrouwen als mannen, behalve body waxing. Tevens kunnen behandelingen worden verricht in een van onze duo-behandelcabines (afhankelijk van de beschikbaarheid).

Voor uw comfort vragen wij u om 5 tot 10 minuten van tevoren naar de receptie van ons wellness- en beautycentrum ZENAO te komen. Een te late aankomst leidt helaas niet tot verlenging van uw behandeling, waarbij de volledige initiële duur in rekening wordt gebracht.

Als u graag iets leuk wilt doen voor uw dierbaren is er niets beter dan onze cadeaubon.

Voor meer informatie over onze behandelingen: https://www.zenao-spa.be/

De voorwaarden

  • ZENAO: Boek een behandeling van minimaal een uur (inclusief toegang tot de wellnessruimte de gehele dag)
  • KINEO: Abonnees (u heeft toegang tot de wellnessruimte voor uw abonnementsduur)

Uren voorbehouden aan behandelingen

  • Van dinsdag tot zaterdag, tussen 10:00 en 18:00 uur.
  • Als u buiten deze uren (voor 10.00 uur of na 18.00 uur, of maandag en zondag) een behandeling wilt boeken, dient u uw verzoek ten minste 1 week van tevoren via e-mail aan te vragen: zenao@hotelliege.eu.