ZENAO - WELLNESS & BEAUTY CENTRUM

Kom genieten van ons beauty- en wellnesscentrum "ZENAO" in het Van der Valk Hotel Liege Congress. Een ruimte geheel gewijd aan lichaams- en geestverzorging, gecombineerd met zintuiglijke reizen, massagekunsten en persoonlijk advies.

Zenao werkt samen met merken als Sultane de Saba, Ange Nature, Vani-T, Jolicils. Hierdoor kunnen wij u een breed scala aan zorg aanbieden: gezichtsverzorging, harsen, oogschoonheid, hand- en voetschoonheid, semi-permanente manicure, lichaamsmassages, lokale massage en spray-tan.

Alle behandelingen dienen vooraf te worden geboekt voor zowel hotelgasten als voor externe klanten.

Alles is voorzien voor uw ontspanning en welzijn. Een kleine bonus: de toegang tot de wellnessruimte (binnenzwembad, sauna, hamam, bubbelbad en buitenterras) is gratis voor cliënten van buiten, wanneer een behandeling van minimaal 1 uur wordt geboekt.

Behalve body waxing, zijn alle behandelingen gericht op vrouwen en mannen. Tevens kunnen behandelingen worden verricht in een van onze duo-behandelcabines (afhankelijk van de beschikbaarheid).

Voor uw comfort vragen wij u om 5 tot 10 minuten van tevoren naar de receptie van ons wellness- en beautycentrum Zenao in Luik te komen. Laattijdige aankomsten leiden helaas niet tot verlenging van uw behandeling waarbij de volledige initiële duur in rekening wordt gebracht.

Rust en sereniteit zijn een vereiste. Het management behoudt zich het recht om elke persoon uit te sluiten wiens gedrag de rust en huisregels van onze Spa niet respecteren.

Als u graag iets leuk wilt doen voor uw dierbaren is er niets beter dan onze cadeaubon.

Voor meer informatie over onze behandelingen: https://www.zenao-spa.be/

Wat zijn de mogelijkheden om onze wellnessruimte te bezoeken:

  • ZENAO: boek een behandeling van minimaal een uur (inclusief toegang tot de wellnessruimte de gehele dag)
  • HOTEL: hotelgasten (u heeft toegang tot het wellnesscentrum vanaf het moment van check-in tot check-out)
  • KINEO: abonnees (u heeft toegang tot de wellnessruimte voor uw abonnementsduur)

UREN VOORBEHOUDEN AAN BEHANDELINGEN

10.00 - 18.00 (van dinsdag tot zaterdag)

Als u buiten die uren (voor 10.00 uur of na 18.00 uur, of maandag en zondag) een behandeling wilt boeken, dient u uw verzoek ten minste 1 week van tevoren via e-mail in te dienen: zenao@hotelliege.eu.

Meer informatie: +32 (0) 498 / 28.70.59

"Voor u zorgen is onze prioriteit"